Η ηλεκτρονική τιμολόγηση έφτασε

Η ηλεκτρονική τιμολόγηση έφτασε

Η ηλεκτρονική τιμολόγηση έφτασε πλέον και πολλοί ιδιοκτήτες επιχειρήσεων ακόμη δεν φαίνεται να έχουν συνειδητοποιήσει την αναγκαιότητα να προμηθευτούν ένα εμπορικό πρόγραμμα.

Από τη Δευτέρα 1η Νοεμβρίου όλες οι επιχειρήσεις θα πρέπει να είναι συνδεδεμένες με την πλατφόρμα MyData της ΑΑΔΕ ώστε να διαβιβάζουν τα τιμολόγιά τους. Αρκετές επιχειρήσεις δεν έχουν προνοήσει ακόμη για αυτό και θα αντιμετωπίσουν μεγάλο πρόβλημα όταν οι πελάτες αρχίσουν να τους ζητούν έκδοση τιμολογίων.

Είναι σημαντικό όλοι οι ιδιοκτήτες επιχειρήσεων να σπεύσουν να προμηθευτούν το εμπορικό πρόγραμμα που ταιριάζει καλύτερα στις δικές τους ανάγκες. Φροντίστε το πρόγραμμα εμπορικής διαχείρισης που θα επιλέξετε να μπορεί να εξυπηρετήσει τις ανάγκες της δικής σας επιχείρησης.

Ζητήστε τις συμβουλές των ειδικών της εταιρίας tameiakasistimata.gr και εκείνοι θα φροντίσουν να σας καθοδηγήσουν σωστά ώστε να λάβετε τη σωστή απόφαση και να επιλέξετε το πρόγραμμα εμπορικής διαχείρισης που θα καλύψει καλύτερα τις απαιτήσεις της δικής σας εταιρίας.

 

Πηγή: www.tameiakasistimata.gr

Αφήστε το σχόλιό σας.


Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *